Aanbod

Workshops

Jubileum? Festival? Bruiloft? Bedrijfsuitje? Verjaardag? Vrijgezellenfeest? Workshops passen wij inhoudelijk aan uw wensen aan, zo krijgt u een volledig op maat verzorgde workshop die past bij uw event. Het standaardformat bestaat uit een salsaworkhop van een uur, gegeven door een manlijke én vrouwelijke docent waarin we de basispassen van de cubaanse salsa aanleren. In overleg zijn ook andere ritmes - zoals bachata en/of merengue- of een mix van ritmes mogelijk. Uiteraard wordt de workshop aangepast aan het niveau en snelheid van de groep. Speciaal voor bedrijven verzorgen wij ook teambuilding workshops, gericht op ‘leiden en volgen’. In de salsa geldt namelijk hetzelfde als in teams; zonder leider geen sturing maar zonder volgers geen team!

Shows

Wilt u uw event opleuken met een show? Binnen shows onderscheiden we twee vormen; een theatershow en een demonstratie. Onze theatershows zijn gericht op een breed publiek en zijn het meest geschikt om uit te voeren op grotere podia, waar extra aandacht wordt besteed aan kostuums en belichting. Een dansdemonstratie kunnen we op elke willekeurige locatie uitvoeren, bijvoorbeeld voor aanvang van een workshop, en kunnen we desgewenst aanpassen aan uw (muziek)voorkeuren.

Animatie

Animatie? Entertainment? Celebration? Echt een goede vertaling is er niet, want ‘Animación’ is op en top Cubaans! In Cuba is men er dol op; lekker meeswingen op een meedansnummer. Animatie is ideaal om publiek de dansvloer op te krijgen en wordt daarom meestal halverwege een feest ingepland. Er is keuze uit Salsaton/Reggaeton, Rumba, Salsa, Rueda, Conga en Merengue.

DJ

Ernesto kent als geen ander de Cubaanse- en verwante muziek van A tot Z; van boleros tot timba en reggaeton, hij heeft altijd de nieuwste muziek uit Cuba tot zijn beschikking. Als DJ El Maestro deelt hij dan ook graag zijn passie met anderen en zorgt dat de aanwezigen van elk feest niet van de dansvloer te slaan zijn!

Dansreizen

Jaarlijks organiseren wij verschillende dansreizen binnen én buiten Europa. Zo vertrekken we elke december naar Cuba om daar 2 weken volop te genieten van zon, zee, cultuur en natuurlijk muziek en dans! Iedereen krijgt een professionele danspartner toegewezen waardoor je in no-time je eigen niveau aanzienlijk verbetert. Naast danslessen zijn er verschillende groepsactiviteiten, maar is er uiteraard ook genoeg ‘vrije’ tijd om zelf invulling aan te geven. Tijdens de reis ontdek je het authentieke Cuba, want wie kan je nou beter het land laten zien dan iemand die er zelf vandaan komt? Ernesto neemt je mee naar de leukste plekken waar de gemiddelde tourist nooit zelf zou belanden..!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Contactinformatie

Dansschool La Esquina Cubana:

Voor informatie, organisatie en boekingen:
Email: info@laesquinacubana.nl
tel: 06 472 000 88 ( Sanne )

KVK: 72267046
BTW: NL859052758B01
Bank: NL51INGB0005328476

Algemene Voorwaarden

Laatste nieuws

Lees meer!

Facebook

©2024 La Esquina Cubana

Search